Rondvlucht boven Rotterdam

Op 28 augustus jl. maakte ik een rondvlucht boven Rotterdam. Ik won deze vlucht via de Euromast fotowedstrijd. Helaas bleek het uitgerekend die dag behoorlijk heiig te zijn wat de foto’s niet ten goede kwam. Gelukkig viel er nog wel wat van te maken en was de ervaring geweldig. In een klein vliegtuig voor 4 personen inclusief pilote van Fly Over Holland gingen we rond 11 uur de lucht in op Rotterdam Airport. De tour ging richting Erasmusbrug, de Kuip, Kralingse plas en boven het centrum van Rotterdam. Daar waren de hoogtepunten o.a. De oude haven, Markthal en Centraal Station.

Het was een geweldige ochtend!

Euromast Rotterdam, hartelijk dank voor deze mooie prijs.

Feyenoordstadion vanuit de luchtMarkthal vanuit de lucht
Wellicht zal ik later nog meer foto’s op mijn site plaatsen.

2 gedachten over “Rondvlucht boven Rotterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *