Pietermaai district Curaçao

Pietermaai District is een levendige wijk in Willemstad. Nog niet zo lang geleden stond deze wijk niet zo goed bekend maar is er veel veranderd. Eeuwenoude gebouwen zijn gerestaureerd. Restaurants, winkeltjes en bars zijn hier inmiddels gesetteld en is de wijk “the place to be”. Er staan nog veel panden die niet zijn gerestaureerd en juist die combinatie maakt Pietermaai een geweldige unieke plek om te bezoeken.

Er is veel street- art te vinden ( binnenkort meer op deze site)  en als je door de nauwe steegjes heen loopt zie je altijd weer een verrassend uitzicht. Zo sta je bijvoorbeeld ineens aan de rotskust. De wijk is rauw, charmant en kleurrijk en daarom kom ik hier graag om foto’s te maken.

© Hannie van Baarle

© Hannie van Baarle

© Hannie van Baarle

© Hannie van Baarle

© Hannie van Baarle

© Hannie van Baarle

© Hannie van Baarle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *