Rood, wit, blauw

Op bevrijdingsdag zou na zonsondergang de Erasmusbrug verlicht worden in de kleuren rood, wit, blauw. Dat wilde ik niet missen.De kade stond redelijk vol met fotografen en statieven op de meest strategische plaatsen. Het duurde uiteindelijk zo lang voordat er iets zichtbaar werd dat we terug naar huis zijn gereden en later op de avond opnieuw zijn gaan kijken. De meeste mensen waren inmiddels weg. Helaas viel de verlichting vanaf de zijde waar ik stond tegen. Aan de Wilhelmina pier lag een groot cruiseschip waardoor je daar ook bijna niet kon komen.

Maar het idee is natuurlijk wel erg leuk. Hierbij 2 foto’s van dit nachtelijk avontuur.

© Hannie van Baarle© Hannie van Baarle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *