“Wiki Loves Monuments 2017” fotowedstrijd.

Afgelopen September nam ik deel aan de “Wiki Loves Monuments 2017” fotowedstrijd.

Het onderwerp was het fotograferen van Cultureel Erfgoed Monumenten over de gehele wereld. Bij deze wedstrijd doen 40 landen mee.

Natuurlijk had ik voor Nederland mee kunnen doen, maar aangezien mijn hart toch wel bij De Nederlandse Antillen ligt, heb ik daar een foto van uitgezocht. In de loop der jaren heb ik een aardige collectie bij elkaar gefotografeerd en was het nog lastig kiezen.

Het werd het Penha gebouw in Willemstad.

Na twee maanden kwam dan eindelijk de uitslag.

Ik werd DERDE! Heel tof!

Deze foto gaat dan weer verder in de wereld competitie, waar in december de winnaars van bekend van worden gemaakt. Wereldwijd werden er dit jaar 243.986 foto’s ingestuurd. Dus ik vind het nu al een bijzondere prestatie waar ik heel blij mee ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *