About

Welkom op mijn site.

Sinds de opkomst van de digitale fotografie ben ik actief met het maken van foto’s. Soms valt mijn oog ergens op, en aangezien ik meestal wel “iets” bij me heb om mee te fotograferen, leg ik dat vast. Ik ben geen studio fotograaf, het liefst trek ik er op uit en kijk in om mij heen. Als iedereen naar links kijkt, kijk ik waarschijnlijk naar rechts of omhoog.

Ik fotografeer met mijn Nikon, Sony en Iphone. Vanaf augustus 2012 plaats ik mijn foto’s ook op Instagram en sindsdien is ook dat één van mijn hobby’s geworden. Ik begon met het “zomaar” schieten van wat plaatjes, maar de laatste tijd heb ik mij meer toegelegd op een aantal specifieke thema’s.
Eén van die thema’s is Rotterdam.

Via de social media zijn een aantal foto’s van mij opgepikt en online gedeeld. Dit was voor mij de reden om meer met de foto’s te doen dan ze alleen te delen op Instagram.  Inmiddels heb ik met mijn foto’s op brushed aluminium enkele malen geëxposeerd en zijn mijn foto’s ook te koop.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met mij.

Enjoy the ride!

Hannie van Baarle

hannievanbaarle@hotmail.com

 

2 gedachten over “About”

  1. Wat een prachtige foto’s allemaal en wat een verrassing om mijn muurschildering te zien schitteren ertussen! Veel artiesten hebben het al gebruikt voor videoclips, maar ik voor me vereerd het tussen je fot’s te zien en zo goed gefotografeerd! You made my day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *